Ska vi få skulden för detta också?

ln

Det erbjuds lån via sms eller med ”fixar-allt”-garantier från ställen där man normalt köper strumpor och tröjor?! Man upphör inte att förvånas…

Och givetvis får en katt med lätt diabolisk min illustrera det hela. *suck*

Tänk om människor låt bli att köpa saker de inte behöver för pengar de inte har på avbetalningar som i det långa loppet får dem att betala ”billiga” varor tre gånger om!

Nej, jag tror på den gamla hederliga metoden: Spara först och köp sedan! Och så skänk en liten slant till ditt lokala katthem! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Ska vi få skulden för detta också?”

  1. Ja hus/bostadsrätt och ofta även bilen måste man ju låna till, men en dator ska man väl för sjutton kunna köpa för egna pengar… hur mycket kostar den liksom, några tusen? Har man inte några tusen att undvara ska man kanske akta sej för att ta lån.

    1. Sant! Man blir lite förskräckt också när folk skaffar sig djur, och sedan inte har råd att köpa mat till dem?! Hur tänker man då? *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *