Fler tomatkatter…

tomatcat

Hi hi jag råkade googla på tomato cats och hittade faktiskt en sida med det som symbol – som säljer japanska mjukisdjur i massor på Ebay…

Om man sorterar bort alla Disney- och Hello Kitty-massupplagor av leksaker, så fanns det en del riktigt söta gosedjur:
sklkatt
Nere till höger på etiketten ser det ju nästan ut att vara en Wikki?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Fler tomatkatter…”

 1. Få se om vi jamat det hela rätt…
  Nova slickar på en tomat, och då ”råkar” du googla på ”Tomato Cats”?
  Eller finns det någon annan logisk förklaring?
  tihi
  nosbuff

  1. Suck ja… Eftersom vi fick veta att tomater KAN vara farligt för katter så toksökte vi på ALLT vi kunde hitta om katter och tomater… Man är ju rädd om lillsyrran! Det fick ju komiska följdfakta! NosPuss Wikki

 2. Få se om vi jamat det hela rätt…
  Nova slickar på en tomat, och då ”råkar” du googla på ”Tomato Cats”?
  Eller finns det någon annan logisk förklaring?
  tihi
  nosbuff

  1. Suck ja… Eftersom vi fick veta att tomater KAN vara farligt för katter så toksökte vi på ALLT vi kunde hitta om katter och tomater… Man är ju rädd om lillsyrran! Det fick ju komiska följdfakta! NosPuss Wikki

 3. Få se om vi jamat det hela rätt…
  Nova slickar på en tomat, och då ”råkar” du googla på ”Tomato Cats”?
  Eller finns det någon annan logisk förklaring?
  tihi
  nosbuff

  1. Suck ja… Eftersom vi fick veta att tomater KAN vara farligt för katter så toksökte vi på ALLT vi kunde hitta om katter och tomater… Man är ju rädd om lillsyrran! Det fick ju komiska följdfakta! NosPuss Wikki

 4. Få se om vi jamat det hela rätt…
  Nova slickar på en tomat, och då ”råkar” du googla på ”Tomato Cats”?
  Eller finns det någon annan logisk förklaring?
  tihi
  nosbuff

  1. Suck ja… Eftersom vi fick veta att tomater KAN vara farligt för katter så toksökte vi på ALLT vi kunde hitta om katter och tomater… Man är ju rädd om lillsyrran! Det fick ju komiska följdfakta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *