Visar bara svansen

img_b5
Kamerorna har nog använts flitigt i mer än ett hem så här över julhelgen. Är det fler än jag som har mattar/hussar vars bilder bara visar en kattsvans? Eller en suddig figur som föreställer en glad kisse som bara RUSAR förbi i förtjust lycka över en ny leksak?

Hi hi, jag tänkte väl det…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Visar bara svansen”

  1. *fniss* såna kort har vi massor av. Tack för digitalkameran husse. Äntligen kan matte verkligen ta massor med bilder utan att det kostar så mycket mer än minnet som finns i kameran (som hon tackar husse för).
    I vår digitaliserade värld blir det inte många papperskopior gjorda, men en del och de blir jamarfina.

    1. Mjau visst är det konstigt när människorna har så fin kamera och så inte kan sikta med den??! NosPuss Wikki

  2. Är det helg var dag undrar mina katter 😉 De går aldrig säkra utan får en blixt i ögat så fort de gör nått ”gulligt” Och det är ju allt med en katt så 😉 Vi brukar få erbjudande om att man kan beställa 100 foto gratis på papper o då passar vi på, men datorn är full 🙂 Vill även säga Grattis Vilse, underbara nyheter men jag kunde inte kommentera på det inlägget. Kram.

    1. Mjau jag vet inte vad det är som krånglar på den här bloggen ibland – det är fler av er bloggvänner som inte kommer fram med kommentarer ibland! Mysko! *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *