Liston längtar också hem…

Hos Kattluckan finns den här charmigt tufsige cirka 5 år gamle herrn:
liston
Liston har ett underbart ”utekattsutseende” med stor pondus – han beskrivs så här: ”Hemlös ärrad kille som har varit ute länge och som nog har varit med om en del. Numera glad och trivs inne i värmen. Liston är lite rund om magen och väldigt social. Liston vill ha möjlighet till att gå ute och andra katter är inget problem.” Visst är det dags att Liston får sitt eget Hemma!?

(Tänk om dessa sköna tuffingar kunde berätta vad de varit med om??!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Liston längtar också hem…”

  1. Matte har lovat att när vi flyttat till mattes hus så ska matte skaffa en kompis till mig, men matte vill ha en katt som är som jag kan vara ute hela tiden pga att hon har ett kullsyskon som har allergi (fast matte har erkänt för mig att hon nog kommer släppa in oss om det blir kallt ute)
    Spinner Skrutt

    1. Mjau det låter bra! Bara man som utekatt får komma in någonstans och kan vara trygg från faror, ha värme, mat och tillsyn och klappar + vård när det krävs, då kan man ha ett gott utekattliv… Sedan kan man ju ha vissa rum att få tassa in i och ha andra kattfria! Det kommer säkert att gå bra! NosPuss Wikki

  2. Mjaaa! Liston är en sååå vacker gosse! Vi har haft lite ”koll” på honom för Kattluckan är en av de föreningar som amtte brukar beställa almanackor av. Förstår inte att han finns kvar på Kattluckan, han jamar ju verkligen genom bilden…! Buffar

    1. Mjau jag tycker också han borde vara en MagnetKatt som drar till sig uppmärksamheten? Han är ju störtcool! *buff buff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *