Husdjursmässan 2011 – en chans att informera!

toppbildhusdjur
Den 6-9 januari 2011 hålls den stora Husdjursmässan på Kistamässan! Där kommer att visas en mängd olika djur och naturligtvis ingår också KATTER! Öppettiderna är kl 10-18 och för en vuxen kostar det 110 kronor i entré.

Till min stora förtjusning är så klart Stockholms Katthem, Djurhjälpen i Vaxholm, Kattfonden och Kattvärnet från Haninge med och visar upp sig med försäljning, lotterier och information! *svansdans*

Jag hoppas kunna ta en dag och åka på besök!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Husdjursmässan 2011 – en chans att informera!”

  1. Hör av dig till min mamma, Wikki, så kan du få hjälp att komma in. En sån katthemsvälgörare som du måste ju få litet hjälp ibland också. (Du har mammas mail-adress.)

    Nosgos från Sullivan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *