Stackars Sweetie behöver hjälp

Akutgruppen berättar om otursdrabbade svartvita Sweetie:

sweetie1

Lilla söta Sweetie behöver all hjälp hon kan få. Hon har drabbats av ett komplicerat benbrott, och behöver opereras akut. På annandag jul blev hon skrämd av något, hoppade ner från en hylla, och landade oturligt med bakbenet ned i en skohylla, som välte. Benet satt fast i gallret på ett sådant sätt att det bröts. Hon har nu frakturer på både skenbenet och vadbenet, men kan vid en snabb insats få behålla sitt ben!

Mjau, jag ska räcka ut HjälparTassen så klart! Om du också vill bidra till Sweeties operation och rehabilitering: Sätt in en slant på Akutgruppens konto 26 63 86-2 och märk talongen ”Sweetie”. *healingspinner högt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stackars Sweetie behöver hjälp”

 1. Stackars lilla missen, en sådan otur! Men nog ska väl vi kunna hjälpa henne att få behålla benet?! Vi ska omedelbart jama åt matte att knappra lite med internetbanken. Hoppas, hoppas att hjälpen räcker till och hinner i tid. *sniff* Kurr och burr.

  1. Mjau, jag hoppas att veterinären gör allt som behövs för att Sweetie ska bli hel igen! *knäpper tassarna* NosPuss Wikki

 2. JAg vill gärna höra lite mer om Sweetie. Bor hon på ett katthem? Är hon försäkrad? Vad kommer operationen att gå på?

  1. Mjau Akutgruppen har alla sina räddade hemlösingar i jourhem. Det jag gillar är att de tar in riktigt svåra skyggisar också. Hemsida: http://akutgruppen.com/
   Men mer detaljer om Sweetie än detta har jag inte just nu! Har bett om mer info. NosPuss Wikki

 3. O stackars lilltös. Har ju brutit bägge skånkarna så jag vet hur det känns.
  Skickar en liten slant till en sötis.
  Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *