Vi har gjort paket till husvakten

I dag åker vi till Landet för att fira jul. Vår husvakt kommer och vi har lämnat en julklapp så klart – det är ju så skönt att veta att någon är här medans vi är borta!

sovrummet

Och vi förstår att det kan vara mysigt för L. att ha vår lägenhet alldeles för sig själv (utom vissa turer för att hämta lite av morsans julmat), när man är van att dela rum med två vilda småsyskon i vanliga fall… Även om det är jul!

God Jul L public_heart

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *