God Jul alla bloggvänner!

img93
Men en sak är säker: Jag tänker INTE ha den här julstruten på mig! Så det så!!! Någon måtta på julstolligheterna får det vara!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS
ÖNSKAR WIKKI & NOVA
& våra människor!!!

img_3

Husvakten är här och matar oss med små små skinkbitar (Vi får bara smaka lite så det inte blir farligt för magen!) och strax ska vi packa bilen och åka till Laaaaaaaaaaaaaandet! Vi hörs till kvällen med final på auktionspaketen! Mjausans Skööööööööööön Jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “God Jul alla bloggvänner!”

 1. En riktigt GOD JUL till er också och TACK för all glädje er blogg sprider, både till människor och katter
  från Sambo och Roxy, som just nu är lite insnöade på Österlen i Skåne…

 2. God Jul önskar vi er också! Ha det riktigt mysigt på Landet!

  Vi gör ett nytt försök med budgivningen *håller tassarna* (se även mail skickat till er). Vi vill bjuda 150 kr för guldtéet (nr 3). Hoppas vi har tur och att kommentaren inte bråkar med oss den här gången.
  Kurr och burr.

  1. Mjau just nu myser vi i värmen från vedspisen och jag har fått en egen fin KATTong att snooza i! JulKurr och NosPuss Wikki

 3. Åååh, vad ni ser ut att ha det mysigt! Vi alla här hemma önskar er den bästa av jular och massor av tasskramar, kindkramar, nospussar och buffar till er ALLA!!!

 4. jaa sent på julnatten önskar vi en riktigt god fortsättning på julen å nyår å alla sköna helger framöver! Vi vill också passa på att tacka er både två och fyrbeningar för er fantastiska blogg!

  Det är så hjärtevärmande att läsa, matte klickar upp den det första hon gör när hon jamat igång sin dator!

  Massor av Nosjulpussar från
  Indra och Bastian

 5. Hoppas att Julen varit fantastisk för er! Slumpen har knorrat snören så det står härliga till:) Han fick bollar och kattmyntapåse i julklapp så han har haft en massa att pyssla med i jul:) Så kul att se att katterna blir som tokiga då kattmyntan kommer fram… men vad beror det på??
  God Jul, God Fortsättning och Kram Jam o Spinn

  1. Hi hi ja det måste vara nåt i myntaoljan som är för katter ungefär som alkohol för människor… Först ett saligt rus och sen ska dom slåss?!! ? JulKurr och NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *