Jag vill se norrskenet…

…men idag får jag bara snö i ögonen! Och min bästa länk till aurora borealis-rapporter har försvunnit… *suck* Får njuta av det här under tiden:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag vill se norrskenet…”

  1. Hej,
    Såg din kommentar först nu på min blogg 😛 den har legat ”nere” sen sista inlägget.

    Kattsanden är oparfymerad samt så byter jag sand ca 1 gång i veckan. Men måste säga att de luktar nästan inget från toan när katten har gått och gjort sina behov, sen är de inga som helst problem med luckan. Han är fortfarande okastrerad.

    Jag tackar för din kommentar 🙂

    1. Mjau men då är det ju läge att ordna den där kastreringen, så får både du och katten ett behagligare liv! Tänk vad bra han har det med en å välskött toalåda! *berömbuff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *