Farorna kring jul

glitter

Glitter är ingen vidare leksak för katter, hur roligt det än verkar – själva glittret i sig är inte det farliga, men snöret som det sitter på kan allvarligt skada tarmen om kisse får ned det i magen! Kika gärna på den här filmen så får du en uppfattning om vad man ska tänka på när man har katt eller hund!

Och framför allt – lämna ALDRIG brinnande stearinljus obevakade! Vare sig du har husdjur eller ej! Var rädda om varann i jul!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Farorna kring jul”

  1. Lätt att missa dessa vitkiga detaljer i jaktenm på den perfekta julstämningen eller det perfekta kortet eller det där särskilt roliga minnet…

    1. Mjau – man kan ju i alla fall försöka hjälpa folk att förstå farorna… Så tipsa om det här, alla ni som har lite tankspridda människor??! NosPuss Wikki

  2. Det här inslaget hade matte missat. Bra att veterinären tar upp att mycket av det där som brukar dyka upp i juletid kan vara så spännande, men ack så farligt, för nyfikna nosar och tassar. Kurr och burr.

    1. Mjau, jag försökte lägga in filmen i bloggen men det gick inte. Jag hoppas att alla följer länken och tittar på det här nyttiga julinslaget med bra råd! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *