JulKattMinne nr 2 – Smulan

SONY DSC
SONY DSC

Hej jag heter Smulan och jag älskar julgranen. Matte hinner inte mer än komma ner med granen från vinden (plastgran) så ska jag ligga under dem, mitt på golvet. Sen sätter matte i ljusen och ställer den på plats i hörnet, då ligger jag där. När sedan det fina pyntet kommer på plats så tittar jag förundransfullt på detta. Det glittrar så fint, jag puttar lite försiktigt, väldigt försiktigt med tassen, då glittrar det och glimmar så fint när det rör sig. Här är min favoritplats hela julen. Matte är väldigt snäll och ställer in granen tidigt så jag får mysa länge.

                                                         Hälsningar Smulan på berget

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “JulKattMinne nr 2 – Smulan”

  1. Det där känner vi igen. Sixten är precis likadan, så fort granen kommer in så är det hans nya favorit sovplats. Tyvärr så tycker Puma att det är jätteroligt att smyga på Sixten när han ligger under granen, ngt som inte uppskattas alls.

    1. Mjau det finns mycket mys man kan göra i eller under en gran – jag gillar att bita i det krasiga glittret, men jag äter det inte. Vi har kattsäkra julgranskulor. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *