Vinn på KattJulKalender!

julkalender1På ”Svenska katters sida” finns en Mjausingens fin julkalender! Klicka på den här bilden, så kommer du till den och kan vinna roliga priser:

Sedan klickar du på rätt stjärna för dagen och vips så är du inne i tävlingen! Lycka till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vinn på KattJulKalender!”

    1. Men… Vart har det tagit vägen då? Jag hittar det inte i inkorgen!! Prova att skicka det igen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *