Vinn en årsförbrukning kattmat hos Purina!

Femton katter tävla om att vinna en årsförbrukning av Purina ONE®! Och missen som sätter tassarna främst blir också årets affischkatt för Purina! Vinnaren får, förutom kattmaten, att bli fotograferad i en riktig studio och får ett fint inramat foto plus att bilden kommer att användas i en Purina ONE®-kampanj under 2011.

Så här tävlar du:
1. Köp valfri förpackning av Purina ONE® (800 g, 1,5 kg eller 3 kg).
2. Skriv in EAN-koden från förpackningen i ett mail och döp mailet till ”Purina ONE affischkatt” 2011.
3. Skriv och berätta varför just din katt gillar Purina ONE®.
4. Skriv ditt namn, din adress och ditt telefonnummer.
5. Bifoga en digital bild av din katt.
6. Skicka mailet (max 5 MB) till: purina.one2@purina.nestle.com

Matte, nu måste vi leta i datorn efter bra foton?!! Senast 31/1 ska de vara inskickade! Vad tror du om det här:
wikkismage3

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vinn en årsförbrukning kattmat hos Purina!”

  1. Jaaa det vore nåt! Undras om det blir jag eller Bastian? Som för tävla asså…JAG e ju stiligast men men….Bastian e ju så jamarns söööööööt!

    Slickar mig fundersamt på tassen….

    NosKramar

    1. Mjau det är så himla kul att tävla! Det svåra är att välja vilken bild man ska skicka in! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *