Datorkattens egen vrå

desktopcatbed
Vilket problem man än stöter på – som är mer av TEKNISK NATUR – så har den fingerfärdiga människan hittat på en lösning. Se bara här: Kisse får ett alternativ till konKURRensen om tangenbordsplatsen! En fin bäddhylla som matchar skrivbordet… Finns i flera träslag och kostar bara 49,99 $.

Tänk om mänskligheten var lika klurig på att lösa frågan med Hemlösa Katter?!! *suck*  Stöd Ditt Lokala Katthem!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Datorkattens egen vrå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *