Vad händer här egentligen?


https://youtu.be/t78rhpQ9pWU

Två katter slåss på blodigaste allvar – och kråkorna hackar med?! Jag har aldrig sett något liknande!

Nog för att vi katter i möjligaste mån undviker att tampas med de större fåglarna (I flock kan de dessutom vara riktigt obehagliga….) men det här var då verkligen katt-trakasseri! Och jag hoppas att katt-kombattenterna inte skadade varann alltför illa – bett- och rivskador av så här tuffa fighter brukar kunna bli djupa och elaka. Det är bättre att vara trygg innekatt då, om man jämför!

Tack för filmtipset, Mårten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vad händer här egentligen?”

  1. Ja de där skatorna är inte att leka med, fräs åt dem.

    pst; vi har gjort ett litet inlägg på vår blogg tillägnat dig lite. Kolla gärna.

    Tass/Puma och Sixten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *