Kallt idag…

En av våra katträddare är på väg ut i vinterkölden för att hämta en liten kattunge som just fångats i fälla… Det har varit mer än -22 grader i natt, så det är för väl att den kommit in!

underlaggtomtestor
Jag hoppas det finns någon liten tomte därute i grytet under stenen där de varit, som tröstande tar hand om kissemamman som är kvar och snart leder henne in i fällan också???!

(Underlägget med tomten och katten kommer från Kattgalaxen.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kallt idag…”

    1. Mjau, det gör vi också…. Vädret är ju inget vidare. Och fem infångade ungar undrar nog var hon är! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *