Wikkis Hemliga Auktion

Auktionen fortsätter i det här inlägget!
5E BUDET: Katten Oskar och Karin bjuder 90 kr! Tack!
4E BUDET: Dui och Deco bjuder 80 kr! *svansdans*
3E BUDET: 70 kr från Indra och Bastian!
2A BUDET: Puma och Sixten 60 kr! Hej å hå!
1A BUDET: Will &  Bellatrix 50 kr! Tack för starten!
 lda3

Här har vi en låda. Den är kanske inte världens bautastora kartong men… Jag tassar ihop lite kattiga fina saker i lådan och så hoppar jag själv ned i den och matte lägger på locket och så kan ni bjuda på…. ”STOPP!” hojtar matte. Nehej – JAG får inte vara kvar i lådan när den skickas till högstbjudande sedan, bara sakerna….

Så ska vi tillägga att dessa saker går i temat ”Blått” – så det är inga julprylar! Hur mycket saker och vilken sort förblir i övrigt hemligt – inte en enda ledtråd!

Sedan ska vi krångla till det med hur budgivningen ska gå till också! Oj – riktigt kneeeepiga-megabusiga ska vi vara:

Vi börjar med ett grundbud på 50 kr! Sedan får varje katt bara höja budet med 10 kr varje gång – och buden sker som vanligt genom kommentarer modell ”Jag höjer budet från 50 till 60 kr!” – skulle två katter buda samma bud så är det försten som gäller!

Det här kan ta lite tid – men det är meningen, så att det blir lite spännande! För jag måste ju hinna med att tassa godkänt på auktionsbuden och visa dem på bloggen vartefter också! För du får inte chansa och tänka ”Nu lägger Morris ett bud på 60 kr, då lägger jag nästa bud på 70 kr bums?” – utan det är först efter att jag visat ett godkänt bud på bloggen som nästa bud får läggas – då får alla börja om och bjuda igen fast 10 kr högre!!! Förstår ni? Krångligt? Jag hoppas det! *fniss*

X-tra krångel blir det också eftersom ingen kommer att veta NÄR jag har tassarna på datorn och kan godkänna bud. *myser underfundigt*

rallycat1

Dessutom sätter jag INTE någon stopptid för auktionen – utan bryter precis när jag själv känner för det! Så får faktiskt en enväldig auktionskatt göra! Vilket blir ännu mer spännande!!!! Eller hur?!!

Nu kör vi! *katt-rally!!!!*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

22 reaktioner till “Wikkis Hemliga Auktion”

  1. Mjauuuhopp vad kiffigt, spännade! Då försöker vi lägga ett bud som ser ut att vara det första…? 50 kr bjudet! Buff buff

  2. Vi testar att lägga 60 kr budet om vi hinner det. Blått tema låter kul, det gillar Puma hälsar han.

  3. Jamarns vad spännande det här blev! Blått är mattes favoritfärg, så vi måste ju lägga ett bud på 60:- och sen håller vi tassarna.
    *nosbuffar*

  4. Då ska vi se om jag förstår, jag budar från 50 till 60kr och om det nu måste vara en katt som budar så har jag min Viktor hemma som bekräftar att jag är berättigad att lägga ett bud :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *