Ville anmäld till Lussekatten i Eskilstuna!

Min Landet-kompis röde Ville är nu anmäld till Eskilstuna-Kurirens Lussekatt. Vi tänker anmäla Tanja också, med den här bilden:_b325

Det finns tid att skicka in foton till den 24/11. Så jag ska nog anmäla mig också. När jag är på Landet så kan jag ju passa på att lussa ihop med Ville?! Vad ska jag skicka in för bild tycker ni? Min CAToon?! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ville anmäld till Lussekatten i Eskilstuna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *