Katten inom mig

Katten inom mig vill bara komma fram på natten.

 

bluecatheart1

Katten inom mig är märklig,
katten inom mig sover bara på dagen.
Katten som finns hos mig vill jaga varje natt,
men samtidigt gosa och spinna.
Men vissa nätter kommer inte katten, då sover jag inte.
Vissa nätter blir katten arg.
Katten inom mig blir också äldre.
Katten inom mig har känslor.
Varför finns det en katt inom mig……

Jo, kanske för att katten är mitt hjärta! 

//DIKT av anonym författare på nätet.//

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *