Trötta tassar…

Kvällens bestyr:
1) Svara på kommentarer
2) Planera en ny auktion på bokomslag att visa i morgon
3) Ta hand om lite slitna människor….

Vi hörs i morgon! Njut av en söt Nova så länge:
_b326

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Trötta tassar…”

    1. Maju, det ser det minsann ut som att Nova skulle klara! Hon är smidig som… som en katt! *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *