En rädd kattmammas små barn

ungar2
Snälla mamma katt, våga spinna lite för dem! Våga!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En rädd kattmammas små barn”

  1. Åååh, ja lilla fina mammakatt. Hoppas så att hon börjar spinna för sina små Skaparkattsgåvor,och för sig själv…! Spinnande tasskramar, tänk om de kan överföras…?

    1. Mjau det hoppas jag – det är viktigt att spinna för sina barn! Både mänskliga och fyrbenta! Mjau jag spann massor för mina ungar och de blev duktiga katter! *spinner helaing till kattmammor* NosPuss Wikki

  2. vad det skär i hjärtat för lilla rädda mammakatt, vad har hon varit med om. lilla vännen, hoppas hon blir så tryggg med sina ungar i alla fall, att hon börjar spinna för dom, hoppas så att detta ska ske

    1. Mjau, vi knäpper tassarna och ber om kärlek som värmer hennes hjärta till att våga glädjas åt sina små! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *