Kattkrångelord igen – från Nalle

mat_nalle1

Människomatssupertiggare – Varje dag året runt hänger han med hakan på bordet och dreglar när vi äter. ( = Mel Gibson på bilden 12 år)

Långtursdikesmuskontrollant Fast Lasse tror att han har Musodling på tomten. Är också en jäkel på långpromenader. ( = Polarn Pihlkvist 10 år)

Höftbensspinnliggare – För det är just där han ligger och myser varje natt. ( = Pyret Pihlkvist 10 år)

Nattfrisyrkonventerande-lurvig-plattång Det vet alla som sover med pälsmössan på hur man ser ut då! ( = Signe Ledström 10 år)

Acrylpenselomformandesjöljvattensfotbadare Måste ju hjälpa till vid måleriet. ( = Fina marknadskatten Sören Fernström 7 mån)

Racigpaddkattshusinspektör ( = Vilda Hilda)

Materialsovunderlagsprovliggare ( = Julia)

16

Snurrebuss hittekatten i källaren bara trampar och spinner och kärleksbits och rullar sig ännu så vi får väl se vad han utvecklas till!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattkrångelord igen – från Nalle”

  1. Hi hi hi *fniss*. Kiffiga kluriga Nalle! Snurrebusshittekatten är en riktig skönhet minsann! Tasskram. Men oj, glöm inte leoniderna i natt!

    1. Mjau det är sant – leoniderna syns bäst några timmar öe gryningen i natt och i moron natt för dn som har klart väder! (Här är det disigt nu.) TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *