Ibland vill man ha en bok bara för omslaget….

Det räcker att se omslaget – så har boken gripit tag i hjärtat!

astrologycat
Kan ni gissa vad som lockar mig till Joyce Jillson’s bok?! Eller denna:
fscatbooka
Ibland behöver man hålla boken i tassen och läsa några sidor, så är man fast:
catchristmasbooks
Jag bara älskar Anne Mortimers katt-teckningar! *spinner* Gissa varför? jacket
*blink*    ?   ?   ?   ?   ? 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ibland vill man ha en bok bara för omslaget….”

    1. Mjau hi hi ja, kanske dags att författa boken ”Låt människorna tro att de äger dig…” med undertiteln ”Avslöja inte den omvända sanningen…!” *blink* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *