Missebeskrivningstungvrickarord

Från vännen Cicci kommer bidrag nr 3 om Lilla spöket Laban:

laban2

Husseattackskamikazekatt – det finns inte mycket som är roligare än att attackera husses fötter, händer och ben när dom rör sig under täcket, men då vaknar husse och en husse utan sömn kan vara ganska irriterad…

Snoalltjagkankattastrof – Allt går att leka med, tejp, skor, jackor, fjärilshåv, leksaksbilar, mattes vindspel (som jag faktiskt mycket omständligt plockade ner från sin krok, släpade iväg med till husses säng och grävde ner under täcket… OJ, vad det var skoj att jaga snörena under täcket sedan. Men husse? sov du? oj då!!!)

Jagalampsladdsfanatiker – Matte har en lampa bredvid sängen… den har ett snöre med en klump på, jag tror matte sa kontakt, OJ! vad den är rolig… Jag hoppar och hoppar och hoppar för att fånga “kontakten” och hoppar och hoppar och hoppar… Matte säger att jag kommer välta lampan, jag som é så liten???

Dammråttsjägarmästare – Jag är liten, jag får plats överallt och under soffan finns det leksaker, luddiga gråa små luddbollar. Dom är roliga… tyvärr kommer blåsmonstret (dammsugaren) och äter upp dom så fort jag övertalat dom att komma fram och leka.

laban3

Grågoselurvluddskrutt – Jag är liten, jag är grå, jag är lurvluddig, jag äääälllsskar att gosa i husses och mattes knä…

Heja Laban, vad kluriga du och din matte är!!! Söööötnos!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *