Fnys… Människor…

Jag måste bara jama: Prova INTE detta hemma! Då får du kattiska protester, det kan jag lova:

https://youtu.be/ypMl2RFTC9Y

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Fnys… Människor…”

 1. sv: Nej för sjutton. Någon utställning blir det inte för min del. 🙂 Vore jätteläskigt ju!

  Mamma tyker bara att jag är dålig på att hålla mig ren, det är därför jag får duscha någon gång då och då. Suck! 🙁

  tass!

  1. Mjusch de där människorna – jag åker också i plurret ibland och sedan tar det en vecka att få ordning på fluffet… Och ine heller i mit fall blir det minsta lilla prisrosett för mödan. *fnissar* NosPuss Wikki

  1. Mjau – vi har ju det verktyg vi behöver: Nosen och tungan – plus gapet då förstås?! Varför krångla med gaffel och sked?! Blä!!! Bojkottar bestick! Ha!! NosPuss Wikki

 2. Hahaha, ja man slutar aldrig att förundras:) Kul att hon säger att katten vill träffa Tiger Woods och att katten vill äta middag med Oprah,hihi det beror vär på vad de serverar,hihii
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau – men jag undrar ibland…. Om du skulle få välja två personer i hela världen att äta middag med, vilka skulle du välja? *fniss* NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *