Gröten kokar över…

*leende över hela nosen* Så här kan det gå när man inte passar grötkastrullen noga:koka_ver
Det här ser ut att vara en gröt som väller över alla ledder på grytan!sambgryta
Men vänta nu – gröten har öron??! Kan gröten heta Sambo???grtkatt
Matte Agneta vänder försiktigt på kastrullen och ja, det stämmer… Sambo är precis som jag och de flesta andra katter – det behöver inte vara en KATTong att krypa ned i, det går bra med en korg, en påse – eller en KATTstrull…  *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Gröten kokar över…”

    1. Mjau det var då helt fanTASStiskt vad med vackra ord jag får???! *nosrodnar* Tack snälla FrasseVän och matte Gunilla! *spinner* TassKram Wikki

  1. He he he hi hi hi…kattstrull…*fniss*. Måste vara en riktigt rolig livskamrat den där Sambo, ha ha! Tasskram

    1. Verkligen! Halva nöjet är att lyckas klämma sig in på en plats där man egentligen INTE får plats dessutom! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *