Reflexer på!!!!

Mjau, visst har vi katter bra reflexverkan i våra ögon i nattmörker, men det räcker inte särskilt långt för att rädda oss från ovarsamma bilförare eller andra faror…  Därför vill jag framhålla ett mycket berömligt inlägg från Dino och Fläckis om just hur bra det är att ha reflexer som varselväst till exempel!
dino_reflex
Men jag ser förstås fram emot ett reportage om hur Dinos och Fläckis matte troligen bättrat på västarnas passform till denna vinter? *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Reflexer på!!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *