Solglimtar

imgb1
Ibland är att vara nära sin människa det VIKTIGASTE som finns!
img78

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Solglimtar”

  1. Mjau så härligt det ser ut! Gos och mys är det bästa som finns – helst om man har ätit en riktig bamseportion mat först 🙂
    Tasskramar!
    PS. Matte hälsar att du kommer in på bloggen nästa vecka och att det blir en tuff match att välja bland alla fina bilder…

    1. Tackar! Mjau jag tycker att Nova och jag har haft tur som hittat fina människor – i hjärtat alltså??!!! Det är i alla fall den viktigaste delen för oss! NosPuss Wikki

  2. Underbara bilder på dig och matte, även husse och Nova! Vi ligger på varsin fåtölj med matte och husse i soffan : ) Lillmatte är hos farmor och farfar ikväll : )

    NosPuss Sven och Signe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *