Kvällspromenad!

Stora matte kom nyss och tog inte ens av sig ytterskorna – jag tog istället på mig selen och kopplade  henne bums och drog ut henne på en rejäl avpatrullering runt kvarteret.

Jag har:
– Hälsat på en grå kamphund som älskade katter
– Smakat tre sorters gräs
– Kloat en björk
– Rullat i barnens sandlekplats
– Sprungit bland en massa härliga prassliga löv i dungen
– Nosat på sexton buskar och tre brunnslock
– Ätit lite mer gräs

ladylufsen

Nu har Stora matte skjutsat iväg matte och husse – de ska ut på tu man hand och vara romantiska och äta lite goooood mat (Jag tror lite så där a la Lady och Lufsen faktiskt) och sedan ska vi packa upp påsarna som doftar ”från Landet”….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kvällspromenad!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *