Värt att veta…

spinna
Klicka på bilden så kommer du till nya kunskaper!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Värt att veta…”

  1. Great site! Can be your theme custom made designed as well as did you download that from somewhere? A theme like yours with a few basic adjustements would certainly genuinely make the blog jump out. Please let me know in places you received your style and design. Many thanks a lot…

    1. Hi
      Thank you! This is a metrobloggen standard design, from metrobloggen.se with WordPress. There is a lot more to be done, I’m working on it. ”zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz”
      Purrs Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *