Lycka är en KATTong

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lycka är en KATTong”

  1. Mmmmmm, kurr! Kartonger! Det är ju buskul!!! Man kan gömma sej! Man kan skrämma vettet ur tjänstehjonen med ett bra anfall från en dold plats! Man kan tugga på dom! Man kan stoppa ner leksakerna i en kartong och leka fiskdamm! Det finns helt enkelt ingen hejd på allt bra man kan ha en kartong till!!!

    1. Sant! Och dessutom är de väldoftande så man nästan blir myntaprillig ibland – och väldigt värmande att sitta på! Heliga Kartong, en katts dyrbara ägodel! *fniss* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *