Tillsammans…

              …Ett sätt att ge och ett sätt att minnas!

snuffeb1

Detta är mattes fina idé – en fond med syftet att i Snuffes namn hjälpa katter som kanske annars inte skulle få en extra chans….

Det finns fortfarande arbete kvar innan den kan bli verklighet – men tillsammans kan vi skapa nya mirakel!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

32 reaktioner till “Tillsammans…”

 1. Vad underbart nedpräntat, en fond till minne av Snuffe. Jag skulle någon gång vilja träffa alla goa kattvänner som jag råkat på här på nätet. Det finns så mycket att hämta. Råd tips idéer tröst och allt annat. Hoppas detta blir verklighet.
  Kram till alla från en Skat-a på Kinnekulle

 2. Åh en sån underbar ide din matte fick! Det värmer så gott i bröstet att en liten randig kisse blir symbol för livet! Jag och matte lärde känna Snuffe och Sippo och deras husse här! Via dig Wikki!

  Och det är som matte säger maken till underbara människor som finns i din sfär har jag aldrig förut träffat på!

  Vi skickar massor med NosPussar och TassKramar och spinner högt och starkt till Wikki och hennes underbara matte

  Spinn spinn

  Indra (och matte)

  1. Djupt och innerligt tack för dessa värmande ord och spinn! (Husse är också lite underbar – det är han som lagar mat åt matte så att hon kan hjälpa oss göra fina bloggsaker….)
   NosPussar Wikki

 3. Vi hann inte träffa Snuffe så många gånger – är ganska nya i bloggvärlden, men han känns ändå väldigt nära och det är inte svårt att leva sig in i hur det känns för Sippo och hans husse. Vi blir så varma i våra hjärtan när vi ser hur många som bryr sig i sorgens stund.
  Jättefin idé med en minnesfond, tycker vi.
  Kram och mjau från oss!

  1. Mjau, lite människojobb kvar att göra med praktiska saker bara. Sedan kan vi kanske bli KattHjälpare i en ny dimension! TassKram Wikki

 4. Söta lilla Wikki,nu står vi skällisar i givakt och gör svanshonnör för dig och dina människor.
  En minnesfond för lilla Snuffe-gubben,så fint att hedra honom på det sättet.
  Törs du ta emot några labradorpussar på nosen för det är du värd.Vi har varit sambos med 5 kissar som tyvär gått över regnbågsbron,så trots att vi är skällisar så älskar vi små kissar.
  // Labradormaffian

  1. Mjau, jag kan vifta på svansen och nospussa tillbaka, för jag är uppfödd med hundmamma och kan prata riktig hundiska, så det är inga problem! *voff voff slick* Tack för honnörer! TassKram Wikki

 5. Vi hann inte träffa Snuffe så många gånger – är ganska nya i bloggvärlden, men han känns ändå väldigt nära och det är inte svårt att leva sig in i hur det känns för Sippo och hans husse. Vi blir så varma i våra hjärtan när vi ser hur många som bryr sig i sorgens stund.
  Jättefin idé med en minnesfond, tycker vi.
  Kram och mjau från oss!

 6. Vet inte om du fick min kommentar.
  Men detta är helt sanslöst underbart.
  Har väntat läänge på att ni skall skaffa nåt´insamlingskonto.Paket på väg i morron.
  Låt intäkterna gå till Snuffes Minnesfond.
  Dessutom ändrar vi en av Bösstexterna till Snuffes insamlingskonto.
  Nalle, Lasse o alla djuren.
  Puss o kram o nosgos o Vi älskar er och mm,mm,mm
  Nalle

  1. Härligt! Jo vi ska nog se till att fylla detta konto med bra-att-ha-slantar! Tack vad generösa ni alltid är! ? TassKram Wikki

 7. Sr. Carina och Klosterkatterna nämnde samma sak för ett par dagar sedan. Jag tycker det låter som en otroligt fin idé och att det görs i Snuffe’s namn gör mig alldeles tårögd av stolthet.

 8. Ååååh, en alldeles fankattisk idé som vi gladeligen ställer oss bakom!

  Många små bidrag blir en stor flod!

 9. Detta är så fiiiiiint! Vilken underbar grej, ”Snuffes minnesfond”!!!! Ja, och så började matte lipa igen (ja, vi också…) när hon läste om vad det stod i vad som kommer att vara ”loggan” (?) för minnesfonden! Superduperfankattiskt!
  Tasskramar

 10. … ja, tror du kanske att det kommer skapas ett konto så man kan sätta in någon slant då och då, eller är tanken att det kommer att ske genom auktioner…? Ja nu hade vi kanske lite bråttom att fråga men idén är ju som sagt så hjärteligt innerligt fankattiskt bra! Buffar

  1. Mjau ett konto skall det bli, men vi måste också ta oss en stund att tänka ut lite regler och klokheter omkring det – ta hjlp av lite kloka personer som kan sådant, och när det är klart återkomma om det praktiska. Tack till alla som vill stödja, men håll slantarna i sparkatten tills allt är genomfört! Tack! NosPussar Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *