Kattgräset har kommit!

Stora mattes snälla bonde Peder kom i kväll med en stor säck härlig havre!!! Nu ska den packas i påsar och förses med odlingsbeskrivning och sedan kan vi dela med oss!

imgb143

Semlan har noskontrollerat havren och säger att den är färsk och fin! Och det är just havre som man sår till det godaste kattgräset! Vi brukar packa kattgräsfröet i lagom små påsar och dela med oss utav sedan när snö och kyla kommer…

Matte ska fixa en låda med sådana påsar att sälja på Kattens Dag som är Första Adventshelgen. Kanske ditt katthem också ska ha någon marknad då? Vi delar gärna med oss av påsarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kattgräset har kommit!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *