Wikki igår och Wikki idag…

Mattarna tittade igenom gamla foton från när jag kom hit till dem – åren har gått, konstaterade de. Och ställde mig på VÅGEN!!! Är inte det lite fräckt? Den här bilden togs igår kväll:img76
Jag väger nästan sex kilo!!!? Lite skillnad mot när jag kom hit:
_b321
Så ni ser hur viktigt det är att hitta rätt hem, och rätt människor som man kan lära bra saker, som att servera bra mat när man behöver den – och gärna lite godsaker….

Hm, kan vi ta fram den där påsen med spännande saker igen, Stora matte???

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki igår och Wikki idag…”

 1. Du e jättefin Wikki! 6 kg, tja det kommer nog jag också att uppnå! Matte säger att jag kommer att bli en stor stilig skogis…min pappa, han är en Norsk skogkatt på RIKTIGT, Norsk alltså! Å han e stor som ett litet lodjur!

  Vi skogisar är välväxta serdu! ja för visst e du skogkatt, med den stiliga svansen!

  Jag ska be matte skicka ett foto av mig så får du se!

  NosPuss

  Indra

  1. Mjau det vore kul att se bild på dig! Nja vad som döljer sig i min släkttavla det vet väl bara min mamma katt, och hon är en vanlig klassisk svartvit huskatt! Men min pappa måste ha haft någon bit perser för jag har en typisk perserkropp stabbig och muskulös, med kraftiga påkar till ben och ganska kort nos – men sedan vad resten av påbrået är, det är en gåta. Det gör inget, jag trivs spm jag är!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *