Stora mattes påsar…

img73
Lita på Wikkis nos!

Hur kunde Stora matte ”glömma” att hon hade en stoooor påse med massor  av kattgodis med sig till oss? Allt hon och matte ägnade sig åt hela eftermiddagen var att frosta av frysskåpet! Inte en enda godbit fick jag!

Okej, för all del – jag fick all sanden i kattlådan utbytt, min vattenfontän rengjord och nytt vatten, och så renbäddat i gästsängen, en skål med gourmetblötmat – men…

Sedan lagade de mat åt sig och så skulle alla matvaror packas in i frysskåpet igen, några sopor skulle ut och på vägen ut med dem träffade matte och Stora matte en ny främmande söt kisseflicka utanför, som de nu oroar sig så för eftersom hon går ute på den otäcka parkeringen:

img74

Det är då man måste ta saken i egna tassar… Så medans mattarna gick runt och frågade en massa grannar om kissen, så kröp jag in i den där bagen som doftade kattgodis och öppnade påsen åt Nova och mig! Nova var inte så begeistrad, trots att kattfodret heter ”Husse” men jag tyckte att det var jättegott!!! Det var hur lätt som helst att kloöppna påsen. Bra katt reder sig själv.

img75
Det gjorde tydligen den nya kisseflickan också, för plötsligt hade hon försvunnit iväg – förhoppningsvis hem till sig. Välfödd och fin var hon, och kelig till tusen, så någonstans har hon troligen ett hem. Hoppas jag!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stora mattes påsar…”

 1. Hahaha, Matte får skylla sig själv när hon ställer grejer som luktar gott i katthöjd:) Det vill säga inte inlåsta bakom plåtdörr..
  Kram Jam o Spinn

 2. Vad duktig du är Wikki som öppnar själv! Det har vi aldrig gjort : )

  Matte är så glad att det går så bra på auktionerna! Helt fantastiskt!

  Ha en skön helg! Hoppas kattflickan har ett bra hem. Vi har ju Wåfflan här som springer efter Matte och har varit här och hälsat på när hon var bortsprungen. Nu vet vi var hon bor så vi kan jaga hem henne : )

  NosPuss Sven och Signe

  1. Mjau men lilla kattflickan dyker upp i vår port stup i ett och vill in till oss – dfet är jättejobbigt! *suck* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *