Auktionsvinnare av keramikkatterna!

konst
Dessa tre missar är inropade för 1000 kr av kissen Indra och hennes matte Monika. GRATTIS och TACK!!!! Indra, ett mail med instruktioner kommer!

Pengen för missarna går till Livbojens katter och är så behövda. Sju katter är nu infångade och på väg ut i jourhem alltefter de hälsokontrollerats. Och fler missar väntar där ute…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Auktionsvinnare av keramikkatterna!”

  1. Vi från Livbojen är sååå glada och alla missar jublar här hemma i bakgrunden!
    Idag köpte vi ytterligare ”medikamenter” för missarna, magmediciner och annat på recept, det gick på 538 kr så nu har vi till våra utlägg och mer därtill!!!
    Ja som sagt, vi vet inte hur vi skall kunna tacka, men vi kan i alla fall säga att era pengar går till våra behövande katter, varenda krona gör nytta!!!

    Tasskramar från Sara & Evelina och alla våra missar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *