En liten Beata i bädden

Så här mysigt har blinda perserflickan Beata det i kattbädden som det var auktion på i bloggen tidigare:
bea3
Lilla Beata är en golden shaded chinchillaperser, en liten liten kisse på något kring 2 kilo. Beata har sjukdomen HCM som påverkat hennes syn och hon är helt blind. Men Beata har en ledarkatt, nämligen stora Felicia till vänster! Felicia ”Flisan” rycker in så fort Beata piper på hjälp, och får henne att hitta rätt kurs! Dessutom fungerar hon som värmeelement till sin lilla skyddsling och de ligger gärna tätt intill varandra!
beatanovember
Beata kan vara cirka 10 år, ingen vet riktigt, hon kom till sin matte från vanvård och misshandel för något mer än ett år sedan, men har nu ett tryggt och gott liv med noggrann medicinering så att hon ska må så bra som möjligt! jahanybdd
Som blind katt måste Beata nosa noga på allt nytt – hennes morrhår och hörsel är hennes radar och så hjälper Felicia till förståss! Kan man ha en bättre kattkompis? Här har de pusskalas och Beata får lite hjälp med nosputsningen:blandadebea
Det känns som att kattbädden hamnat hos rätt missar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “En liten Beata i bädden”

  1. Mjau det är äkta kärlek och omtanke! Sedan har de flera kompisar och en underbar matte som ger allt för sina hjärtevänner på 4 ben! NosPuss Wikki

 1. Kattbädden hamnade helt klart rätt! Vilken berättelse, ibland finns det lyckliga slut också! Man blir lite blöt i ögat när man ser dem! Nosbuff

  1. Mjau, det är sant! *spinner* Och att du är en hjälpsam vän, det vet vi också. Hjälpen kommer att vidarebefordras! NosPuss Wikki

 2. Men så vackert! Så fint! Tänk att få ha en sådan vän! En sådan matte! Vi spinner och myser!

  Signe tog en fågel idag… Sven kom med en mus… Matte är inte så nöjd… Men det verkar som Signe är helt återställd!

  NosPuss Sven och Signe

 3. så fint du skrivit om mina katter, ja, Beata har verkligen tur som har personlig kattistent i Flisan, som är den mjukaste kisse du kan tänka dig, och också kommer från skuggsidan av livet, kom hit som mobbad, rädd 5 årig utefödd kisse, för 7 år sedan, låg under sängen i månader, nu den mest omhändertagande kisse som finns, min lilla Flis

  1. Mjau, den som får kärlek kan lära sig att ge kärlek… Allt blir ett eko till svar, och lönen för mödan är att se en liten skygg blomma upp till stark och trygg! Gott att de har dig också, hjärtevän! ? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *