27-28 november = Kattens Dag!

Tack alla som gett mig upplysning! Här finns en hemsida om Kattens Dag, som Annmi tipsade om, tack! Nu ska jag ”dra i några svansar” så att fler katter kollar med sina kattbutiker om de kan vara med där och sprida upplysningar om katter – hemlösa katter framför allt, och vad kan vi hitta på för att förbättra kattens status!!!

T ex kan man göra som Kattskyddets duktiga Susanne, som gjort en jättefin broschyr som Kattskyddet och Livbojen delar ut, så här ser den ut när den inte är vikt:

framobaksida
”Varför vill ingen ha mig?” blir framsidan och det här blir insidan:insidor

 Kolla med din lokala butik och ditt katthem om de ska vara med – hjälp gärna till! Det brukar vara jättekul!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “27-28 november = Kattens Dag!”

  1. Så trevligt! Jag ska kolla med mitt katthem! Broschyren är verkligen underbar, borde spridas countrywide!

    Stort spinn från mig och lilla Indra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *