Klosterkatterna i tidningen 3

Mjau, jag ska spara Dentabits så att jag kan investera i en bättre scanner… Ursäkta utseendet, men det går nog att läsa i alla fall:

art   text

txt1
kattgrd
txt2
txt5txt4 Puh!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Klosterkatterna i tidningen 3”

 1. Underbart att läsa om Klosterkatterna!

  Wikki vi fick den här lilla dikten på engelska från en vän i Kanada! Vi tänkte på dig direkt!

  Adopt, don’t shop.
  If you can’t adopt, foster.
  If you can’t foster, donate.
  If you can’t donate, educate.
  Please have your pets spayed or neutered.

  Ha en härlig helg och hälsa Nova!

  NosPuss Sven och Signe

  P.S. Busbråkar du och Nova? Signe har en klo i näsan och hon vill inte säga nåt men jag tror det är Svens : (

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *