Klosterkatterna i tidningen 2

klostret
Det blev en liten sidoartikel också som berättade mer:
klostret_txt Hoppas det här blir läsbart?
klostret_txt1
klostret_majsan

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Klosterkatterna i tidningen 2”

  1. Åh vilken bra artikel! Man blir alldeles varm ända ut i morrhåren när man läser om klosterkatterna och deras snälla mattar!
    *kurr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *