Stackars husse

Efter sex utmattande timmar på akuten igår träffade han en väldigt oengagerad läkare som, trots husses protester skrev ut tabletter som vi vet knappt fungerar. På hela eftermiddagen fick de inget att äta eller dricka heller… Sedan fick matte stötta husse – för någon mer hjälp med sjuktaxi gick minsann inte att ordna – och gå hela vägen till bussen och vänta på den, byta buss, gå hem… Och de var hemma vid midnatt och husse har fortfarande lika hemskt ont i bröstet fastän lungröntgen inte visade något.

*vässar klorna på ena framtassen, vässar klorna på andra….* – man måste tydligen vara frisk nog för att kunna vara sjuk ibland…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Stackars husse”

 1. Stackars husse…Wikki…nu talar du allvar med dina tjänare…nästa gång det är så här, be dem ringa mig…jag skulle kommit och hämtat dem med en gång…säg till dem på skarpen.
  Jag vet hur det är…men, man ska tydligen vara mycket frisk för att orka söka vård. Ge dem varsin kram från mig.

  1. Tack snälla BM för din värme och omtanke – matte och husse blev glada, överraskade och djupt rörda. Ska komma ihåg det i fall det blir stökigt på sånt där sätt igen… *spinner*
   NosPuss Wikki

 2. Så sant så Wikki inte bara ibland utan för det mesta. Det vet väl stackars Husse sen tidigare.
  Önskar ibland att man fått välja att gå till Vetten dom är ju åtminstone mänskliga.
  Ta hand om husse.
  Nalle

  1. Mjau, matte försökte övertala husse att vara hemma och vila sig idag – han kan ju bara ta halva andetag för värken i bröstet… och ta kontakt med vårdcentralen igen. Men husse har ju just börjat sin nya kurs och vill samtidigt inte missa någonting. *suck* Jag har gjort nåt som jag annars inte gör: Jag har legat hos husse hela natten på hans bröst och spinnhealat allt jag orkar! TassKram Wikki

 3. Isch isch isch o fy för oengagerade läkare! En av anledningarna till att jag själv nästan aldrig går till vårdcentral/akut numer . . . Trots att jag egentligen borde för att kunna få nån sorts hjälp . . . 🙁

  1. Mjau ibland önskar man att man kunde komma bakom kulisserna och sätta klorna i och avslöja den hemliga kodex som verkar finnas i något i ens journal som signalerar ”Den här personen behöver inte tas på allvar” och gör att man blir nonchalerad gång på gång??? *agra tårar på nosen* TassKram Wikki

 4. Konstigt…skrev igår, men antagligen glömde jag skriva mailadressen, så det gick nog inte igenom.

  Men, jag skrev…Wikki…säg genast till matte och husse att de ringer mig nästa gång det blir så där…inte ska de behöva gå igenom detta åkande när han är sjuk. Jag vet alldeles för väl hur det är, så ring mig, så skjutsar/hämtar jag er.

  Kramisar

  1. Tack snälla BM! Din kommentar hade inte alls försvunnit, det vara bara det att vi glömde klicka på ”Godkänn” när vi gick igenom dem och skrev svar igår… Man blir ju lite trött i ögonen ibland. Husse mår lite bättre, efter att ha varit hemma och vilat några dagar – men det är INTE den där dumma doktorns förtjänst! *mutter* Tack för att du är en underbar vän! ? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *