Jättefina Klosterkatter i tidningen!

Mjau, jag ska få hjälp i morgon att visa lite tidningsklipp från Karlskoga-Kurirens reportage om Klosterkatterna! Håll ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jättefina Klosterkatter i tidningen!”

  1. Vet inte om man törs säga detta… ”Djurens Jurister” på Facebook har publicerat bilder och information om en person i södra sverige som lägger upp bilder på en levande kattunge som bränns till döds…. Vi är så upprörda just nu och vill bara skrika.. Hur kan det finnas sådana människor och hur kan de få gå lösa???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *