Töreboda katthems ”Wikki”

Mina vänner Klosterkatternas mattar var och hälsade på hos Djurskyddet Skaraborg, och träffade den här look-alike-Wikkin:

wikkilokkalike
Jag har letat på katthemmets hemsida efter mer information om missen, men inte hittat någon, tyvärr. Vore ju kul att veta mer om denna skönhet! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Töreboda katthems ”Wikki””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *