Reportage om Rafael i tidningen

 newspapercatyellowx1

Om allt fungerar som planerat, så skall reportaget om Rafael och Klosterkatterna komma i Karlskoga-Kuriren idag!

Skulle inte artikeln komma upp i nättidningen så ska jag be Stora matte att scanna och posta den från papperstidningen på sitt jobb i morgon!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *