MarknadsWikki’s rapport från igår

imgb109
Här är jag i bilen på väg till Hälleforsnäs. (FlatWikki har dispens från bilbälte, IRL-Wikki åker alltid med transportkorgen noga fastbältad, vill jag tillägga!)
imgb110
Och som tur var fick vi upp tältet och allt annat INNAN regnet kom – det enda vi behövde göra då var att fälla ut sidoväggarna (Som vi hade hängt upp men dragit ihop som ett draperi baktill) och dra in bordet lite mer in i tältet så det inte droppade ned på alla saker. Jättefina saker var insamlade och skänkta, så det blev tre lotterier – 5-kronorslotteri med barnsaker, 10-kronorlotteri med kattsaker mest och så ett 20-kronors ”lyxlotteri” med lite finare vinster.
imgb111

”Lyxlotteriet” var en fullträff, många tog gärna en lite dyrare lott mot chansen att vinna något exklusivare! Sedan hade vi en liten extra generös vinsthög i fall något barn tog många lotter och inte vann något alls – då fanns det små gosedjur eller böcker i alla fall att lämna över. Det skapade glada och överraskade miner både hos barn och vuxna!

imgb113
Information är viktigt och det fanns också med. Och så jag förståss:
imgc

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “MarknadsWikki’s rapport från igår”

    1. Tack! Det kan kännas litet, vårt resultat, men för några katter som nu blir kastrerade och märkta betyder det livet! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *