Apropå värden…

Min vän dvärghundspossen Sofia filosoferar om hundars och katters (och människors) värde i sin blogg och det väcker faktiskt en hel del tankar. Och framför allt får det mig att ytterligare vässa klorna i kampen att höja katters allmänna status!!! Katters liv ÄR värdefulla!
catscratchingpost
Så visa att du respekterar din katts värde:

  • Se till att den är ID-märkt och kastrerad.

  • Se till att den är försäkrad!

  • Se till att den får regelbunden omsorg med allt den behöver… inklusive många klappar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Apropå värden…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *