Skogspromenad

Stora matte tog sin slitna kantarellkorg och gick en tur i skogen. Ville och Tanja följde så klart med. Det blev 2 liter svamp, en samling vackra fågelfjädrar och så den här rebusen:
imgb105
+ kda =

sax2

Inte undra på att Tanja ser lite klagande ut..

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Skogspromenad”

  1. Stackars Tanja! Fixa pälsen som gör så ont……
    Tröstespinn från mig som hatar att få pälsen rörd t o m av mammas hand

    1. Kletigt var det också… Fastnade i saxen och på allt möjligt annat. Tanja säger att hon nog ska undvika att jaga fågel i granar hädanefter! NosPuss Wikki

  2. Den här rebusen kan jag – det var precis samma sak som hände min brorsa! Först klättrade han i en kådig tall (eller om det var gran) och sedan dök han i en myrstack… efter det blev det bad och fläckvis rakning, och han gillade ingetdera… *fniss*

    Nosbuff från Imma, abbemissa full av minnen.

    1. Mjau, det är liksom ingen lätt sak att få bort kåda – och at dränka in en knubbig motsträvig kisse i starkare lösningsmedel är inte att tänka på! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *