Djurambulans från Eskilstuna

imgb104

Peter är redo att rycka ut med sin djurambulans dygnet runt, året runt. Han transporterar djur i alla storlekar, akut eller inte akut, inom tio mils radie. För den som inte själv kan transportera t ex en sjuk katt kan det vara räddningen att spara djurambulansens länk!

I hans tjänster kan även ingå andra transporter och det jag gillar är att Peter också hjälper till att rädda och fånga in hemlösa katter!  – så det är därför mitt porträtt sitter på bilen med devisen ”Stöd ditt lokala katthem!” så klart!  *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Djurambulans från Eskilstuna”

 1. Fiffigt! Sådana borde finnas på fler ställen. 🙂

  Nu varken snorar eller dreglar jag…Får hoppas att det onda är över!

 2. Skaparkatten välsigne den tvåbeningen! Och tänk att din bild finns överallt på ambulansen… det är ju jättebra reklam! *spinner lyckligt*

  Nosbuff från Imma, abbemissa.

  PS. Tack så jamarmycket för auktionen – nu skall mina postulanter får den vård de behöver! DS.

 3. Åhh vad härligt med såna som Peter:) Hoppas att han alltid kommer att känna/veta att han har tacksamma djur och mattar/hussar:) ÄLSKAR såna intiativ!
  Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *