Lite drag under tassarna inför kvällen!


Något för oss kattbloggberoende att begrunda! Rocka loss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Lite drag under tassarna inför kvällen!”

 1. Mjau! Det där klippet är kul!

  Måste meddela en tråkig sak.. Jag känner mig inte så bra. Har dreglat hela dagen, mest på morgonen, nu droppar det lite mindre men jag kan inte kontroller det. Känner mig pigg och äter men det något som är fel.

  Matte har ringt jourhavande veterinär som tror att jag kan slickat på en padda eller fått i mig något konstigt. Fanns massor med orsaker men ingen vet svaret i mitt fall.

  I övrigt är jag pigg, äter, dricker, går på lådan, spinner och har busat lite med matte. Hon stack även in en obehaglig termometer i rumpan på mig…och jag har ingen feber. Nu hoppas jag att det här obehagliga går över! Annars blir det taxi till djursjukhuset imorgon 🙁

  1. *healingspinner* krya på dig, kompis, hoppas att du inte fått i dig något farligt!!! Var rädd om dig och bit inte i paddor! NosPuss Wikki

 2. Tack! Husse om matte är så oroliga för mig. Jag är ju deras lilla bebis. Jag ska äta och vila nu så får vi hålla tummarna att eländet gått över till i morgon! Tasskram!

  1. Mjau, jag dreglade mycket en gång när jag fick en sak som fastnade mellan tänderna i munnen… När jag lyckades få bort den så kändes det genast bättre. *spinner lite till* Krya på dig vännen! NosPuss Wikki

 3. LOL Det värsta är att jag har sett alla klippen i filmen :O Man borde kanske skaffa sig ett liv 😛 Men näää katter är roligare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *