Kan du öppna kattsandspåsen?

Inte alla vet att det går att lossa snöret högst upp på Pussi Ultra Kattsands påse, det som håller ihop öppningen tillsammans med ett par vita band, med ett enda fiffigt drag – bara man börjar på rätt sätt!

pussi2

*fniss*

Till och med husse klippte upp påsen med sax i början, för han visste inte att om man bara hittar rätt ände av det lilla vita snöret och lossar det ur sin ”ögla” så är det sedan bara att dra i det – ungefär som när man repar upp en rad i en stickning – och vips så är påsen öppen!  ?????

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Kan du öppna kattsandspåsen?”

  1. Det visste faktiskt matte! Det lärde hon sig på MissCats påsar för flera år sen, de har samma konstruktion fast de inte har handtag. Men det är lite knepigt att få tag i rätt tråd ibland… *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *